bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

hát megkezdődött

2008.08.09. 07:44 kfg966

pedig annyira örül mindig blogger a balatonon lenni, no tv, no radio, még a híroldalakat is elkerüli, így leginkább köldököt néz és töltekezik. meg hát azt is gondolja, hogy öregszik, s nem érdekli annyira az olimpia sem.

ez tartott egészen addig, amíg hírül nem vette, hogy a gyermeke, aki éppen táborban van, elkérte a társalgó kulcsát, hogy reggel ötkor megnézze a kézilabda-meccset. erre elszégyellte magát blogger, ő maga is fölkelt. szépen hajnalott közben, a kertben még megmaradt jegenyét, a ki tudja milyen nevű vöröslevelű fát nézte a teraszajtón, ami mellett a tv áll, közben hol zuhogott az eső, hol csak csöpögött.

kicsit nehezen ébredt blogger, vagy korábban kezdődött a meccs, ezt nem nyomozta, a lényeg, hogy 12:6-nál kapcsolódott be a közvetítésbe. aztán nagyon hamar nagyot csökkent a különbség. voltak olyan pillanatok, amikor hosszú ideig egy-két gól volt csak az előny a svédek ellen. márpedig a svédek nem valami küönlegesen nagy játékerőt képviselő csapat - és a közvélekedéssel, meg az iszonyatos orgánumú és humoró egri viktor vernyákolásával szemben még a bírók sem fújtak rettenetesen.

úgyhogy ez első meccsnek jó volt, a lábforrázása után visszatérő görbicz talán kicsit könnyebben fáradt, mint máskor, de fontos pillanatokban gyönyörű gólokat lőtt, pálinger az elején nagyon jókat védett, a későbbiekben beleszürkült a meccsbe - hogy aztán fontos pillanatokban azért csodálatosakat védjen.

vérten orsolya volt még nagyon jó, a gólok jelentős részét lőtte magabiztosan. a védekezés a meccs jelentős részében elég gyengécske volt - bár voltak percek, főleg a meccs elején, meg a végén. ez is közrejátszott abban, hogy végül számszerűen meggyőző győzelmet arassunk. magyarország - svédország: 30:24.

az eredmény fontos - nem vesztettünk pontot. nem sérült meg senki, úgyhogy léptünk egyet előre. első mérkőzésre még a játék is elfogadható volt, bár figyelmeztető jel lehet, hogy még ez a svéd csapat is följött ellenünk egy gólra, amikor nem figyeltünk.

és ez komolyabb ellenfél esetén így kevés lesz.

hát akkor: hajrá, csajok.

aztán persze nézte tovább, s hogy mennyire értőn, azt jellemzi, hogy mennyire beszart blogger a cselgáncsozó lány végül győztes akciójánál - úgy nézte, a magyar van bajban, erre lett győzelme ipponnal. hát, gratulálunk blogger, a hozzáértésedhez.

a vívást már végleg nem bírta követni szemmel, még a lassításon sem. de legalább még reggel sem aludt el rajta, mint ha dávid sándor közvetítette volna. azok a régi jó közvetítések, ahol a vívás mellett dávid sándor közvetítette a forma1-t is. milyen jó délutáni alvásokat eredményezett az autók zümmögése dávid sándor dörmögésével párosítva.

 


2 komment

Címkék: kézilabda olimpia görbicz pálinger vérten peking2008

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr53607742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaucho 2008.08.09. 22:20:36

már tudom, hogy óvatosan fogom olvasni amit posztolsz. ma, miközben elkezdtem nézni a meccs ismétlését, ránéztem a bolgodra és megtudtam "ki a gyilkos".
óvatosan a hajnali eredmények ismertetésével! ;)

kfg966 · http://kfgblog.blog.hu 2008.08.09. 22:34:36

jaj, gaucho, igazad van abban, hogy hibáztam. de nem neked kell óvatosabban eljárnod, nekem kell jelzésekkel ellátonom (legalább időlegesen) a postokat, ha erről postolok.
(milyen furcsa ez: ha filmről írsz, akkor a spoiler -figyelmeztetés gyakorlatilag örökké ott kell, hogy maradjon (valakinek mindig minden vicc új).
egy sporteseménynél már valszeg nem örökérvényű... de két nap múlva szerkesszem át,,,?
ezen még gondolkodom.
és üdv
kfg
süti beállítások módosítása