bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

ezt a ripacsot

2008.07.16. 08:29 kfg966

bekapcsolja az ember reggel gyanútlanul a tv-t. a távirányítón az egyes gombot nyomja meg, nyilván az m1 van rákódolva, hát pont a sport pluszt kapcsolja a naptv-n. nyilván egyik műsorvezetőt jobban imádja/imádta a naptv-n, a szuszogós verebestől a közszolgálati bánón át a magát intelligensnek és szellemesnek képzelő lakat t károlyig.

persze tudja blogger, hogy ezek már nagyrészt nincsenek, ha nem is szokta ezt a műsort nézni reggel, nem ezen élcelődik, csak ma reggel gyárfás tamással szembesült, interjú talmácsi gáborral. az első másfél percben elhaló hangon dadog, megrendülést mutat, elnézést kér, mert hogy akkor, amikor ezt a beszélgetést megbeszélték, kolonics györgy tragédiáját "még nem is merték álmodni, vagy remélni (!!!! - mi anyád van?), szót alig bír szóba ölteni, de ki kell rá térni, össze van zuhanva.

szerencsére talmácsi kulturált, amikor megkérdezi tőle, hogy ismerte-e kolonicsot, azt mondta, hogy találkozott vele többször, voltak közös szponzoraik, de nem volt közöttük baráti viszony és a hangsúlyával lezárta a beszélgetés irányát.

ettől kezdve gyárfáson semmifajta megrendülés, a szokásos szintjén kérdez-beszélget. ne legyen félreértés: bloggert is megdöbbentette kolonics halála, így tv-n / médián keresztül az egyik legszimpatikusabb sportember volt.

de ettől, amit ez a műmájer ripacs az interjú első másfél percében felvonultatott, attól blogger sokat bíró gyomra hihetetlenül györsan felfordult.


3 komment

Címkék: gyárfás tamás talmácsi gábor kolonics györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3570445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

várakozó 2008.07.17. 21:10:33

Egyetértek. Én, ha meghallom Gyárfás hangját, rögtön kapcsolok el a Napkeltéről. Borzalom!

Malvina · http://www.komedias.blogspot.com 2008.07.26. 21:26:01

Nap-kelte napnyugtakor - avagy saját erőből

Föl nem foghatom, mi/ki tartja még a képernyőn ezt a szégyenteljesen színvonal alatti kvázi-műsort. A tartalmi silányság, az üres, semmitmondó kedélyeskedés mellett fölöttébb gusztustalan Verebes és Lakat T. urak folyamatos háttér-szuszogása, -harákolása. Nem beszélve Gyárfás Tamás zavart, összerendezetlen , amatőrnek is gyönge megnyilvánulásairól. Bika Júlia természetellenes merevsége , beszédének szinte intonálás nélküli, rágógumis monotonsága és ordító képernyőképtelensége pedig komolyan vetekszik a rendszeresen e műsorban megjelenő Itthon - otthon van c. programajánlót vezető, többszörös beszédhibával küszködő hölgy kontaktusteremtő-képtelenségével.

Egy felismeréssel azért gazdagabb lehet a sokkal többet érdemlő nagyérdemű: megtudhatja, nem csupán "a műsorvezető ruháját az XY butik biztosítja" módon lehet ízléstelen gagyisággal - szó szerint - felruházni e médiaMicikéket és médiaPacákokat hanem imígyen, saját erőből is.
süti beállítások módosítása