bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

megint meccseken volt

2007.11.12. 07:46 kfg966

nyilván volt fradi-meccsen is, de most nemcsak az volt, hanem még délelőtt kosárlabda-meccsen volt. a gyerekei a kosárlabda kadettbajnokságot  folytatták egyhetes szünetet követően, a budapesti négy között az országos selejtezőn.

utánpótlás-meccsre menni jó. különösen akkor, ha az ember évekig rendszeresen jár - márpedig többnyire ez a helyzet, ha az ember gyerekei kosaraznak. évről évre visszanéz ugyanazokra a pályákra, megvannak azok a pályák, ahova szeret menni, mert kellemes emlékei vannak, vagy az elért eredmények okán, vagy pedig azért, mert egyébként jó hangulatú meccsek voltak. aztán vannak azok a pályák, ahova nagyon nem szeret menni, mert suttyó hangulat van. szóval jó évről évre visszamenni, nézni, hogy hogy nőnek gyermekből serdülőbe, onnan kadettbe a régi ellenfelek, milyen tempóban fejlődnek egymáshoz képest.

tegnap a fiai a blf-el játszottak, akik a budapesti legyőzhetetlen feketék. régi nagy ellenfél, többnyire szűk vereség idegenben és nagyjából hasonló győzelem otthon. most persze komoly győzelmi esélyek voltak, annál is inkább, mert az ellenfél legjobbja sérülés miatt nem játszhatott. és itt komolyan sajnos, mert nagyon jó képességű és nagyon szimpatikus játékosról van szó.

viszont mégiscsak volt izgalom, mert fontos meccs volt a négy közötti körmérkőzésen és sok babér a bogáncs utcában még nem termett nekik. ehhez képest igencsak egyértelmű meccset látott - sok ideje figyelni persze nem volt, mert szokásához híven jegyzőkönyvet vezetett megint. (ez azért fontos, mert mégiscsak a fradi-táborban nőtt fel - a zsüriasztal mögötti lét viszont fegyelmezi. kell neki a külső kontroll, hogy ne viselkedjen utánpótlás meccshez méltatlanul.)

kiváló, koncetnrált védekezés, elfogadható és helyenként nagyon jó támadójáték. teljesen egyértelmű győzelem, úgy, hogy mindkét fia játszott.

ezután kiment fradi-meccsre is. fradi-viborg. nagyjából ugyanazok az erőviszonyok, mint a múlt héten a valcea ellen - megint egy bl-esélyes ez ellen az alakulófélben lévő csapat ellen. a különbség talán annyi volt a mérkőzések között, hogy a valcea ellen föladták a lányok és helyenként nagyon lélektelenül játszottak. most legalább ez nem volt - sok hiba volt védekezésben és támadásban is. viszont mindig, amikor elment a viborg, volt erejük felállni.

de nagyon nyilvánvalóan messze van most a fradi az európai élvonaltól. csak remélni lehet, hogy a harmadik helyet megcsípi a csapat a csoportban és ezzel lehetőséget kap a kekben való továbblépésre. ott azért némileg alacsonyabb játékerejű csapatokat lehet kapni (a bl-ben is sikerült talán a legerősebb csoportba kerülni...), akik ellen valamelyes sikerélményhez is lehet jutni.


Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda kézilabda bl

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr91226063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása