bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

árpádsávok züld-fehérben

2007.11.09. 08:08 kfg966

azon gondolokodik, hogy mennyire párbeszédes műfaj ez. vagy mennyire nem. és általánosabban is, nemcsak a blogolásra gondolva. hogy írja a postokat, publicisztikákat, és várna visszajelzéseket.

de nem jönnek. olykor egy-egy ismerős megjegyzése, egy-egy "rég láttalak, jó lenne beszélni", kábé ugyanolyan valószínűséggel, mint ahogy utcán fut össze az ember régen látott ismerőssel. és olykor egy-egy lényegi komment, amiből lehet vita. (gyűjti is az érveket utazó kommentjére, s azon is gondolkodik még, hogy a válasz komment legyen-e vagy önálló post.)

persze, kapott tanácsot blogger társaktól - ha publicisztiikát a nemzeti keretekben való gondolkodás meghaladásáról írna, akkor kapná a (tobbnyire gyalázkodó) reakciókat százszámra. vagy ha postjában - netán a címkében - szerepelne az animal sex szókapcsolat, netán a bdsm, akkor biztos több hit-je lenne.

de hát nem gyalázkodásra meg egyszeri betévedőre vágyik, aki legfeljebb az általa vágyott szexuális téma hiányát kommentezné meg. és ezért olvas más blogokat, kommentez olykor, vitát provokálandó, de nem nagyon megy.

ehhez képest volt meglepő, hogy amikor szóvá tette a kétségeit a fradi női kézilabda fórumon, hogy tudniillik mennyiben muszáj őt olyan helyzetbe hozni, hogy kénytelen legyen elviselni a tőle igen távol álló árpádsávos zászlók jelenlétét, abból némi értelmes kommunikáció is kialakult.

persze, elküldték bloggert anyjába, mondták neki, hogy szánalmas és undorító, volt "ezért tart itt az ország", na jó, ez nem neki szólt, hanem kicsit radikálisabb hasonvéleményűnek. de meglepő volt, hogy néhány hardcore fan is vitába szállt vele, persze védendő az árpádsávok jelenlétét, de egyrészt furcsamód a más véleményt elfogadón és érvelőn, másrészt kicsit messzebbre is mutatón.

persze azon a fórumon ez a téma egészen off lett volna - és azért amikor arról kellett dönteni, hogy nyitunk-e egy külön fórumot, vagy inkább levélben beszélgetünk, akkor az utóbbit választottuk. kicsit bánom, mert jó beszélgetés kezdett kialakulni a levelekben, ami nyilván folytatódni fog - de tartottunk attól, hogy néhány barom képtelen lenne ezt a témát úgy kezelni, hogy ne legyen rövid idő alatt nagyon kínos a topic, hogy ne verjék szét teljesen oda nem illő hangnemmel.

sajnálom, hogy így alakult - viszont örülök, hogy egyáltalán megtörtént a beszélgetés. aminek lehet persze, hogy csak annyi eredménye lesz, hogy van egy ember, aki nem feltétlenül az idegenszívűség megnyilvánulását látja abban, ha valaki nem szeretne árpádsávokat látni.

ami most talán szintén nem elhanyagolható eredmény. beszélgetni jó.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: beszélgetés női kézilabda kézilabda bl jobboldali radikalizmus árpádsávok

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr35223152

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: quitoplan quem nao pode tomar 2018.04.30. 20:21:39

personal statement for dental school examples - Oxycodone 400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása