bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

horror

2007.12.21. 21:59 kfg966

céges karácsonyi ünnepségen volt. szelíden borozgatott. jól esett neki. mire hazaért, az a benyomása alakult ki, hogy konkrétan bebaszott.
két napja tanulnia kellene, de persze nem azt csinálja, szabadságon lett volna, ehelyett dolgozik. kicsit most más projektbe szagol bele, élvezi. de az este igazából arra kellett volna, hogy folytassa a stasi-iratok kutatásáról szóló könyv olvasását, amiről recenziót kellene írnia.
ehelyett olyan állapotba került, hogy berakott egy mosást, lefeküdt a kanapéra, szörfölgetett a tv-csatornák között. nézte az echo tv-t, borókai gábort nagyon szimpatikusnak találta. de a legszörnyűbb, már-már horror felismerés akkor érte, amikor rájött arra, hogy a régi szép gimnáziumi és balatonszemesi idők emlékére akár a nemzet gondterhelt selypegőjével, bayer zsolttal is meginna egy sört. ha már az ászokban nem lehet, akkor akár bárhol.
és ez volt az a pillanat, amikor inkább föltápászkodott a kanapéról. gondolta, csinál valami értelmeset is.
ennyire futotta.

Szólj hozzá!

Címkék: bayer zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr17271904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása