bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

kedves naplóm

2007.11.30. 14:45 kfg966

a hosszú hallgatásért, elmaradt postjaimért, már megbocsáss, hogy e helyütt bereményi gézát idézzem egy pillanatra meg. kissé hosszúnak tűnt szerződnek is a hallgatás, ezért különböző, gyorsan teljesítendő határidők, megcsúszott feladatok voltak felelősek.

nem olyan volt ez, mint a balatonon lenni a tavasszal és a nyáron, amikor az embernek eszébe sem jutott újságot venni, tv-t bekapcsolni, csak biciklezett, fürdött meg vitorlázott, netán borozott, meg vacsorázott, beszélgetett.

ez most komoly hajsza volt, sok munka, éjszakáig bentlétekkel,  olykor bután-tv-előtt-fáradtan-bambulással. közben sikeres tíznapos léböjt-kúra (neera, ajánlja mindenkinek méregtelenítésre). 110 kiilós bálnateste 103 kilósra apadt közben, ami önmagában nem rossz. felfedezett néhány új zenét (massive attack-et újra, peter gabrielt hallgat mostanában sokat, az komoly felfedezés, nagyon élvezi.)

olvasásra, gondolkodásra, különösen pedig blogírásra nem maradt ideje. arra ugyan igen, hogy leszámoljon egyszer és mindenkorra fiatalkori politikai illúzióival, különösen azzal, amely számára az szdsz-hez fűzte. (és az a különös öröme is megvolt, hogy olyan címet talált, amelyet neocohn is jóváhagyott:-):-) ).

úgyhogy ezen a ponton nemcsak a naplójától kell bloggernek elnézést kérnie, hanem mindazoktól, akiknek nem válaszolt, például utazónak (igen, észrevettem, hogy lett blogod, és örülök is neki, amennyire időm engedte, időnként rá is néztem, de valóban nem volt sok időm - de fogunk mi még vitatkozni...) és tokfalvinak. és ígéri, hogy erre hamarost sor fog kerülni. igyekszik visszatérni a normális kerékvágásba.:-)

addig is ajánl olvasmányt, az és-ben volt egy elég érdekes cikk, amely az egyik előző postjában szereplő könyvesblog témához némileg árnyaltabban szólt hozzá. ezzel is lenne majd adott esetben némi vitája, de nagy vonalakban többnyire egyetért a cikkel blogger.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr64247912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása