bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

bejelentkezés

2007.10.29. 07:53 kfg966

üdvözöl a blogger, kedves olvasó.

új blog ez, és mégsem egészen, mert nem előzmények nélküli. korábban - egészen a mai napig - a hírszerzőn írt blogger azonos cím alatt egy másik blogot. a változtatás elsősorban a helyszínre vonatkozik, nem annyira a tartalomra: ezt fejezi ki a cím azonossága is.

a helyszín változtatásának oka kettős - egyrészt a hírszerző blogmotorjának jelenlegi instabilitása, másrészt azonban egy kicsit a nyitás szándéka is. blogger ugyanis komolyan hisz mindenfajta párbeszédek kialakulásának lehetőségében, és ezért szerénytelenül nagyobb nyilvánosságot kíván blogjának biztosítani. lehet azonban, hogy téved. majd meglátja.

a blog egy liberális, empatikus, párbeszédre törekvő magyar citoyen töprengéseit, kétségeit, alkalmanként füstölgéseit és örömeit fogja a világ elé tárni. ne várjon tőle olvasó frappáns megfogalmazásokat, ütős szövegeket, sokkal inkább az elviselhetőség határait súrolón hosszú, már-már esszéisztikus postokat. blogger nem azok közé tartozik, akik egy-egy bon mot-ért eladják a lelküket, inkább a kínosan pontos megfogalmazások híve.

ne várjon olvasó gyűlöletbeszédet, és ne várjon frocsögést sem. vannak a bloggernek indulatai, vannak elvei, amelyek bizonyos nézetek igen határozott elutasítását vonják magukkal, s ezek mellett ki is áll, olykor harcosan is. de a nem elítélendő, csak az övével nem egyező nézetekkel vitatkozni szeret, kölcsönös épülésre, nem pedig zsigerből utálkozni.

és nem utolsósorban, kedves olvasó, ez a blog nem megmondó szeretne lenni, hanem beszélgetésre szeretne hívni.

2 komment

Címkék: bejelentkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr95211529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

utazo 2007.10.29. 11:20:24

hát én itt is figyelni/olvasni fogom

marcel 2007.10.31. 13:26:43

üdv! ha szeretnéd, hogy többen olvassanak, akkor cimkézz. szerintem.
süti beállítások módosítása