bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

boldog születésnapot!

2009.07.21. 08:22 kfg966

jó dolog jó barát születésnapjára menni, főleg, ha ez ember már jó régen nem nagyon mozdult ki, nemigen találkozott a barátaival, főleg, ha 50. születésnap van, miegymás. ezen mondjuk még az sem változtat, ha netán éppen vasárnapra esik a buli - gondolja blogger, egy-két óra után lelép, nem viszi túlzásba, aztán nem lép le és igenis viszi, szerencse, hogy vizezték a sört, mert amennyit ivott, vélhetően jobban megártot volna, ha nem vizezik, plusz a viszki és a más okosság.

és akkor a dilemma, ami akkor jön, amikor a barátai barátainak olyan barátai vannak, akikkel semmilyen körülmények között nem fogna kezet, sőt: egy asztalnál sem ülne. blogger nyitott, jó sok fajta emberrel meg tud ismerkedni, olykor, amikor nem éppen emberkerülő, tud beszélgetni is, de figyelmesen hallgatni is, szemlélődni, nem sok olyan ember van, akivel elutasítaná a kézfogást, ha megpróbálnák bemutatni.

a szeme sarkából látta, hogy probléma van, sétál befelé a helyre a maoistából lett polbeatesből lett polgári magyar író, tart az asztalhoz a legpenetránsabb magyar mondatok szerzője, a nyitott táskás pojáca. sportszandálban, zokniban - attól még rühellnie sem kell valakit bloggernek, hogy ettől a kombinációtól fölszisszenjen, vö. fehér zokni, makkos cipő. szandálhoz némi sportos ruha, kinézetre, mint szafárihoz öltözött keletnémet kispolgár. neki legyen mondva.

blogger ezen a ponton meglátta régi jó barátját, fölpattant az asztaltól s onnantól kezdve fél éjszakáját a söntéspultnál állva töltötte. így oldotta meg praktikus módon az önmaga leköpése és a közbotrány közötti választást opportunista kompromisszummal.

illy.


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr61258089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slothrop 2009.07.21. 16:20:54

Hát nemcsak szerintem?

gaucho.magiar 2009.07.27. 12:32:27

tudtam, hogy nem szereted, de ennyire?
süti beállítások módosítása