bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

viccet mond

2008.06.04. 09:35 kfg966

kivételesen most viccet közöl a blogjában. nem szokott ilyet, adott esetben ezért, sokadik és egyszeri postként talán megengedhető. tetszett bloggernek, úgyhogy közzéteszi. kivételességéhez illőn kivételesen nagybetűk is vannak benne. ez viszont nem valamifajta elvi megfontolás eredménye, hanem a copy/paste és a lustaság együttes hatása.

a megfontolást inkább az igényelte, hogy szabad-e blogban viccet - de rátgéberről most inkább nem akart postolni, amiről még postolhatna, arról publit fog írni a hírszerzőre, s ha feltétlen postolási kényszere nincs is, ezt a viccet szívesen megosztja, ahogy vele is megosztották, amiért hála annak, akit illet, aki meg ismeri, attól meg elnézést kér. úgyhogy:

Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
 
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok.

A nő a földön így felel:

- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41.,  illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
 
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok - feleli a nő. - Honnan tudta?

A hőlégballonos férfi így válaszol:

- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.
 
A nő erre így vélekedik:

- Maga pedig szerintem szocialista politikus.

- Igen -  bólint a hőlégballonos férfi egyetértően -, de ezt honnan tudta?
 
A nő azt feleli: 
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint
pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt  találkoztunk, de most már azt állítja, hogy én tehetek róla!

1 komment

Címkék: vicc

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr22502741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malvina · http://www.komedias.blogspot.com 2008.06.08. 13:37:11

Azért abban a hőlégbalonban minimum hárman utaznak. :)
süti beállítások módosítása