bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

énblogos bejegyzés - aminél még politikáról szívesebben írna

2008.05.19. 07:33 kfg966

, az az, hogy jól betörtek bloggerhez. éljen. és elvittek egy laptopot, meg egy kulcscsomót. ez is éljen. rajta blogger autójának kulcsa, ilyen kulcs, olyan kulcs. meg még kihúztak egy fiókot, de maradt a tényfékezőgép (copyright by tandori), maradtak könyvek, dvd-k, tv-k, dvd-játszó, minden más, még a sodexho-melegételutalványok is.



mondjuk ritka szar érzés, amikor az ember hazaér és ezt találja, persze mi a faszér' is költözött földszinti lakásba. hát normáááális? nyilván. aztán persze telefon a rendőrségre, merthogy rendőrségnek lennie kell, merthogy a laptop céges, meg hát a biztosító, meg ez, meg az, nem nagyon akaróznak kijönni, minek is, kicsi a kárérték, mondjuk a kocsin a zárcsere komoly tétel lesz, csak előszörre blogger csak a notebookot vette észre.

aztán kijöttek, vasreszelékben úszik a konyha, az előszoba, minden, van még ráadásul egy kezeletlen fa konyhaasztal, arról majd jó lesz letakarítani. de hogy min múlnak minősítések: találtak egy, azaz egy darab nyomot az ablakon, ami a feszítést bizonyítja. és innentől kezdve betörés, nem besurranás.

most már csak azon kell izgulni(!!!), nehogy meglegyen a tettes(!!!!), mert akkor majd jól tőle kell követelnem a kárértéket, nem a biztosítótól. ha viszont történetesen a biztosító előbb kifizeti, mint ahogy a fej meglesz, akkor jó, mert onnantól a biztosító adott esetben tőle akarhatja visszaszerezni a kárt.

tök jó. a másik jó dolog az volt, amikor a technikus elmondta, hogy a dolog menete az, hogy az ujjlenyomatok értékelése többnyire néhány hetes átfutás, és mire a labor ezzel elkészül, addigra már a nyomozást megszűntető határozat rég a kezemben lesz (merthogy nem lehet egy nyomozónál több száz nyitott ügy). aztán, ha tudják értelmezni az ujjlenyomatot, akkor majd újra megnyitják.

jó reggelt mindenkinek.

2 komment

Címkék: betörés

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr65476309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaucho.magiar 2008.05.19. 13:44:30

együtt érzek veled, velem is megtörtént.
és a laptop elvesztése borzasztó. vagy kettős archiválásod van?
mondjuk nálam nem volt nyom, és a rendőrök egy idő után már olyan kérdéseket tettek fel, amik egyértelműen arról szóltak, hogy esélyesnek látják az önbetörést. az is kiborított.

Tallérossy Zebulon 2008.05.21. 15:13:58

Részvétem. Bár nekem nincs ilyenem támogatok egy laptoplopstop kampányt.
süti beállítások módosítása