bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

te mocskos zsido

2008.03.23. 16:48 kfg966

kaptam ma a levelet a gmail-accoiuntomra, de valami furcsaság van benne. nem, nem az ékezet hiánya, nem is az, hogy bloggerhez hasonlóan nem ír nagybetűkkel (betűhű közlés ez), hanem még blogger pöcsös hírszerzős cikkérre küldte a kedves olvasó ezt a cizellált véleményt.

negyedikén adta föl és most érkezett meg. pedig ez még csak nem is a magyar posta, ami külön díjat számít föl (elsőbbségi) azért, hogy elvégezze a munkáját, a mávnak sincs semmi köze. ez bizony az internet.

ha most kuruc.info-s lenne blogger, bizonnyal elgondolkodna azon, hogy milyen hivatalok és szervek akadályozzák az üzenet célhoz érését (kuruc.info ügyében egyébként melegen ajánlom plt bloggertárs írását a beszélőben, kiváló összefoglalás). (egyébként meg buzdítana blogger mindenkit, hogy ne csak neten olvasson beszélőt, meg jónak tartott magyar folyóiratokat.

pártoljuk is kissé azokat a dolgokat, amiket fontosnak tartunk. a beszélő meg jó, szép, igényes és kifejezetten élvezet kézbe venni. reklám vége. a reklám annál is inkább fontos volt, mert blogger maga is készül oda, ismét egy recenzióval, ezúttal kornis mihály utolsó kádár-beszédéről szóló könyvéről. és jut eszembe, megjelent már majd két hónapja a jelenkorban az, amiben részletesebben kifejtette blogger a grass-önéletrajzról szóló véleményemet, amit itt hevenyészett össze annak idején. ennyi kellett arra, hogy az ego boostolódjon egy picit, zárójel zárva.)

szóval szenvedett blogger ma rendesen, olvasgatott utána, igyekezne fogást találni az anyagon, megnézi a leveleit, és tessék, itt ez a szösszenet. csak tudná blogger, hogy vajon miért pont ezt kapta? mert ott volt a képe a cikk mellett és rögtön látszott, hogy bajosan lehetne niggernek vagy cigánynak nevezni?

esetleg családfa-kutatást végzett, úgy jutott erre a kétségbevonhatatlan tudásra? és a mocskos miből jött le neki? mert a zsido-t még csak-csak érti az ember. hát, mindegy, végre volt egy kis jóérzése bloggernek, törődik vele is valaki, ír neki húsvéti üdvözletet, becézgeti kedvesen.

sok mindent írtak válaszul bloggernek erre a cikkére, de ilyen szépet és plasztikusat nem.

köszöni szépen.

büszke rá.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr19393558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tallérossy zebulon 2008.03.25. 11:44:16

Elnézést nem tudom kihagyni - ha valóban negyedikén adták föl és csak huszonakárhanyadikán érkezett a gyalázkodó emil, akkor az nem az internet hanem az internyet közvetítésével gyüszmékelődött.

Egyébként és naturálmente elhatárolódom; egyúttal reménylem a történtek nem terelik el bloggerünk figyelmét Bokros és Békesi urak legújabb kilövési engedély jellegű megnyilatkozásairól.

Jó kedvet kíván bőséggel:
T. Zebulon, született politics junkie

thgirls 2008.03.26. 22:02:08

Most irogathatnám, hogy hülyékkel tele a világ, meg hogy ez azt minősíti, aki írta, de: ez sajnos "csak" az országos köz- és kulturális állapotokat minősíti. Ugyanazokat az állapotokat, amiket a népszavazók, márc.15-ei tüntetők, és lelki rokonaik, vértestvéreik idéznek elő. Éljen, hurrá! Jön nemsoká május 1, lehet lengetni a zászlót az elvtársaknak!

tallérossy zebulon 2008.03.31. 12:04:40

Ma 2008 03. 31. fél tízkor azon töprenkedtem a buszon - mint politics yunkie - vajh bedobja-é az szdsz az Audi-kulcsot.

Tisztelettel és mindennemű szélsőségektől való elhatárolódással kíván jó kedvet bőséggel Tallérossy Zebulon.
P:S.:
Blogger, ha valami eszedbe jutna, ebben a reánk szakadt végenélküli politikai uborkaszezonban - ne tartsd vissza!

vakablak 2008.03.31. 23:40:29

"negyedikén adta föl és most érkezett meg."

Nem kukacoskodni akarok, de a dátumot elég könnyű hamisítani. Csak átállítod a gépeden az időt, és a gmail megeszi, mint a pinty. E pillanatban visszakattintottam a dátumot egy héttel, küldtem a gépemről egy emailt (Thunderbird), küldtem egy teszt-emailt a gmail-es címemre, és így jött meg:

"Tue, Mar 25, 2008 at 12:30 AM" (hogy az időzóna miért nem jó, azt most hagyjuk)

Az illető nem biztos, hogy direkt csinálta. Pl. ha egy igen régi gépnél ül, akkor lehet, hogy az alaplapon lemerült az ún. CMOS-elem, márpedig így az óra és a dátum is folyamatosan késni szokott, akármennyit, órákat, napokat, hónapokat, akár éveket is.
süti beállítások módosítása