bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

közkívánatra

2008.03.17. 20:10 kfg966

legyünk akkor méltók az önbecsülés pártjához: egy kommentelő kérte, hát közkívánatra beszámolok a tegnapi kosárlabdameccsről. egy héttel az országos selejtező kudarca után (győzelem a szeged ellen, de vereség a mafctól és a kecskeméttől) ismét budapest-bajnoki mérkőzést játszottak a gyerekei, ezúttal is a mafc ellen.

nem lesz bőbeszédű beszámoló: negyven pontos győzelem volt legalább, pontos számra nem emlékszem. szemben a múltkori zónával, amelyet a mafc nemes egyszerűséggel áthajigált, most emberfogást védekeztünk.

már az első negyedben komoly különbség alakult ki a csapatok között, blogger balázs fia a honvédos pontok mintegy háromnegyedét szerezte. aztán a többiek is bekapcsolódtak a későbbi negyedekben, így alakult ki a fölényes győzelem.

három mafcos játékos is kipontozódott, köztük a két legjobb, s innentől fogva aztán végképp nem volt kérdés - leginkább az volt kérdéses, hogy a játékvezetők milyen újabb mesterfogással lepik meg a játékosokat és a közönséget. volt itt minden: rossz palánkra elvégeztetett büntető, volt olyan, hogy az egyik honvédos játékos már a két büntető egyikét elvégezte, mire a jv-k rájöttek, hogy a mafcnak kellene a büntetőt dobnia.

ebből némileg érthető, hogy miért volt felettébb ideges hangulató a mérkőzés. csak az volt furcsa, hogy ekkora különbségnél mi vezeti rá az időmérőt, hogy folyamatosan manipulálja az órát a mafc támadásainál. az pl kissé feltűnő volt, amikor az órán az volt, hogy 1.2 másodperc van hátra a negyedből, az óra pedig úgy indult el, hogy a mafc nagyjából labdavezetéssel hozhatta föl a labdát.

ennek mint jegyzőkönyv vezető hangot is adott blogger, mire meglehetősen élénk szóváltás kerekededett ki. azt hiszi blogger, hogy nem szeretne többet a mafc-pályán ezzel az emberrel együtt ülni a zsüriasztalnál.

2 komment

Címkék: kosárlabda kerpel fronius balázs honvéd kadett/a kadett bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr42385121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TFL · http://civilzone.eu 2008.03.20. 02:54:30

Erre mondják, hogy a csapat jó, mindenkit meg tud verni ... és mindenkitől ki tud kapni. Akár egy héten belül is.
Na sebaj, majd Szegeden! Meg most, nemzetközi szinten is, Csehországban, lett, észt és lengyel ellenfelekkel a csoportban. Nem kis mezőny:
www.volny.cz/sbsostravacup/mc3ch08.htm

TFL · http://civilzone.eu 2008.03.23. 11:13:27

Hát jól állunk Ostravában, négy meccs, három küzdelmes nagyon "becsületmentő" győzelem és egy minimális vereség, amit jó edzői döntésekkel simán lehetett volna hozni, de hát így is kiváló az eredmény, a mezőny rendkívül erős. A lebonyolítás visszásságai miatt ugyan csak az ötödik helyért játszhatunk, de ezt a tornát akár nyerhettük volna is, ha nincs az a baki.
süti beállítások módosítása