bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

vegyes post

2008.10.20. 21:03 kfg966

helyzetből adódóan. kicsit fáradt blogger mostanság, esténként hullafáradtan esik haza, így olykor szörföl, leginkább sportcsatornákon akad meg. azt sajnálja, hogy neki még nincs az, ami a gyerekeinek már igen: eurosport2-je. mert azon nagyon baró dolgok vannak, például ausztrál rögbi. olyat még nemigen látott blogger korábban, ezért már alig várja, hogy rendszeresen nézhesse, és legalább arra rájöjjön, hogy a pálya milyen alakú, miről szólnak a felfestések, hányan küzdenek a pályán s mik a legalapvetőbb szabályok. merthogy nagyon férfiasnak, ugyanakkor ismerkedő szemlélő számára nagyon is különös, sőt vicces is. de nem erről akar beszélni.

merthogy azért mást is látott. volt egy olyan este, amikor egyszerre három csatornán is schober norbit látta - szulák andrea sikeres emberekről szóló műsörában, aztán valameilyik főzős műsorban, meg még az atv-n is esztergályos cecíliával meg másik három nővel beszélgetve. s még egy duplázóra is felfigyelt, valami márkra, aki állítólag énekes, és ő is főzött, de egyúttal dzsungelben is volt. bravo.

persze-persze, kicsit ország, egy csőcselék, meg egy garnitúra úgynevezett celeb. mindegy, érteni véli blogger ezt is - egyrészt egy-egy új arcot celebbé tenni nyilván befektetés, nem fussa többre, dehát egy idő után ez azért kicsit uncsi. hanem.

afölött azért már igen nehéz napirendre térni, hogy egyre gyakrabban tűnik fel ilyen főzős műsorokban, vetélkedőkben, showműsorokban a hajdani kisgazdavezér, a veres péter utáni első méltó rózsadombi díszparaszt, torgyán józsef. nyilván vonz nézőket az a pikáns helyzet, hogy egy - volt - politikust bohóckodni, poénkodni, stb, stb lehet látni. azt is el kell ismerni, hogy dr tj szellemes, jósvádájú pasi, főleg annak a számára, aki az ilyesfajta humort bírja. csakhogy.

azért mégiscsak van az, hogy dr torgyán józsef a rendszerváltás utáni magyar történelem egyik legszégyenteljesebb, és hát, úgy tűnik, hogy erkölcsileg is legalább megkérdőjelezhető alakja. az ember jóízlése valahogy tiltakozik az ellen, hogy ezt az embert bármilyen formában parti- vagy szalonképesnek mutogassák, olyan helyzetekben, hogy civilizált emberek szóba állnak vele. jó, persze, valakit fásy ádám vagy hajdú péter társasága nem tesz szalonképessé, de azért mégis.

hát, ilyeneket néz, ahelyett, hogy elmélyedne a nemzeti csúcsban (szándékos képzavar). ehelyett kosárlabda-meccsekre jár, élvezi nagyon. balázs fiának már félidejéhez érkezett az országos selejtező, az 5-8. helyért játszanak, az 5-6. hely ér még országosra kijutást, egyelőre háromból hármat nyertek, kettőt viszonylag gyenge játékkal. főleg balázs fiát érezte komoly hullámvölgyben - a legutóbbi, óbudai kaszások elleni meccsen már egy kicsit jobban is játszott gyermek. de hát nem is a bajnokságnak ebben a szakaszában kell igazán jól játszani. persze izgalom itt is van, nem is kicsi. bloggert például megint kiküldték a teremből, bár nem egészen érti blogger azóta sem, hogy miért. beüvöltött az egyébként gyalázatosan bíráskodó sporinak, hogy láttál már életedben kosárlabda-mérkőzést? semmi bazdmeg, semmi sértés, semmi.

blogger álláspontja az, hogy mimóza ne vezessen mérkőzést, különösen rosszul ne.:-) aztán megkezdődött a legkisebb kölkének a kenguru kupája is, vélhetően rossz csoportba kerültek, túlságosan gyenge ellenfelekkel. az egyik győzelem százötven pontos különbséggel volt - blogger minden tiszteletét kiérdemelte az ellenfél, amely a hatalmas különbség ellenére az utolsó pillanatig küzdött. gyermek dobott két meccs alatt hetvenkilenc pontot - most félő, hogy olyan csoportba fognak kerülni, ahol ők fognak ilyen különbségű vereségeket szenvedni. de azért blogger büszke - ha már hockey mum nem lehet, mint sarah palin, hát legalább basket dadként fungál.

blogger kíváncsi lett volna áron fiának a meccsére is, elvégre egy fazekas - piaristák meccs bizonyára nem akármilyen rangadó, de gyermek nem lehetett ott:-(


2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr32723732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paha · http://paha.blogspot.com/ 2008.10.21. 09:54:09

hmm, már nem csak kézilabda-, hanem kosárhuligán is lettél? :)

a második fotót én nem tudom értelmezni, az micsoda?

abszinth 2008.10.21. 18:25:53

basket daddy, lol.
fizess elő az eurosport2-re, a kertévéket meg torgyánostól vedd le a programból, már csak azért is, mert sokkal férfiasabb férfias és vicces ausztrál rögbit nézni, mint kertévét
süti beállítások módosítása