bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

a jóízlés, drágám,

2008.06.19. 08:07 kfg966

az közönséges, a botrány, a botrány, az fenséges, sikította bele anno kokó művésznő a budapesti éjszakába, mint ahogy azt is, hogy benne volt a playboyban. ez jutott eszébe toryval való beszélgetésére gondolva, ahogy ma reggelre ébredt, mint ahogy az is, hogy ezt már akkor sem érezte önmagában igaznak.

merthogy, mint torynak írta, nem minden provokáció jó provokáció, a megszokottból való kilépés önmagában nem jó. amiből persze nem következik, hogy ezeket rögtön tiltanunk kellene, de sőt. különösen nem szeretne ízléskérdéseket bíróságon és rendőrségen megoldani.

a toryval papokról és gúnyolódásról, szólásszabadság meg ízlés szabta határok jutottak eszébe már tegnap este is, amikor az eb-meccs után kapcsolgatott még a csatornák között, és a sport tv-n, nem tudja pontosan, hogy egyesen vagy kettesen, ráakadt erre a legújabb ízléstelenségre, a mézbírkózásra.

el tudja fogadni, hogy van női box, el tudja fogadni, hogy van női birkózás, sőt, azt még hajlandó is sportnak tekinteni. ha pasiknak lehet, nőknek miért ne lehetne. ugyanakkor azonban például bikinis nők iszapbirkózását vagy éppen olajban való birkózását sokkal inkább érezte voyeurizmus kiszolgálójának, mint sportnak. inkább topless-bárba, mint sportcsarnokba valónak.

valami hasonló képe van a mézbirkózásról is. ugye, adva van két nő, többnyire jó csajok, akik bikiniben egy felfújható, mézzel telt műanyagmedencében birkóznak. nyilván ragadnak bele, esetlenül mozognak, gyömöszkölik egymást, miközben a közönség - s még azt sem mondaná blogger, hogy csak férfiakból álló (ülő) közönség - csorgó nyállal nézi őket.

érti blogger, hogy van ilyenre igény, habár az ő fölöttébb kényes ízlése tiltakozik ellene. megalázónak is tartja, meg ízléstelennek is. de hát szabad országban élünk, miért ne csinálhatna mindenki azt, amit akar, pornográfia is van, legyen is, én meg majd eldöntöm, hogy akarnék-e fogyasztó lenni, vagy sem.

az viszont azért elgondolkodtató, hogy mit keres a mézbirkózás a sporttv műsorán. hogy menne a private goldon, vagy mianyám van most éppen helyette, vagy az extreme sporton... de hogy ez a sport azonos megítélés alá kellene, hogy essen a labdarúgással, kézilabdával, hokival, curlinggel, azt azért blogger egyelőre nem bírja bevenni.

talán elszaladt mellette a világ, talán valóban konzervatív lett menet közben, maga számára is észrevétlenül.

valahogy így lehet.

2 komment

Címkék: bizottság kokó mézbirkózás

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr85528408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paha · http://handball.hu 2008.06.19. 12:59:21

Erre a mézbírkózásra tényleg nincs mentség. :(

Sokat elárul, hogy ha jól láttam, nem is a tényleges "bírkózó" teljesítmény számít, hanem pontozóbírók osztályozzák a végén a teljesítményt...

Malvina · http://www.komedias.blogspot.com 2008.06.20. 01:09:23

Az 1960-as Édes élettől az ív most a mézbírkózásra mutat. Még tippjeim sincsenek, hogy a következő 48 év elmúltával vajon mire fog mutatni! Meg azért arról se feledkezzünk meg, hogy a sport mennyiben is tekinthető napjainkban még valóban sportnak.
süti beállítások módosítása