bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

mégiscsak éljen

2008.05.10. 16:53 kfg966

tallérosy zebulon kommentelőbajnok több politikát és kevesebb kézilabdát követelt a blogba. aztán pedig békákat is. ám legyen.

jól véget ért a kosárlabda-szezon a kölyköknek, a kadett-bajnokságban harmadikak lettek budapesten, a vasas és a 12 karátos iskola mögött, országoson nem jutottak a nyolc közé. balázs fia folytatja juniorban, áron fia abbahagyta. edző kedvesen elbúcsúztatva, jön új edző a junioroknak, meglássuk, mi lesz.

viszont továbbra sincs bloggernek kedve politizálni, meg most a szemináriumi dolgozatait is kell írogatnia. de szedegeti már össze magát, hogy mégis írogasson megint - most inkább olvasgatott, meg magánéletet élt, s bár olykor ír itt magáról meg a gyerekeiről, mégsem énblogot akarna itt csinálni, úgyhogy ezért írogatott ritkán.

most viszont olvasta a híreket arról, hogy megvan az ekf pécs2010 programja, s hogy azt találták ki, hogy jön az úkettő. hát, bravo. persze nyilván van az, hogy blogger nevezett zenakart nem nagyon kedveli - bár kifejezetten nagy kedvence volt egészen az unforgettable fire-ig, amíg invenciózus volt és nyers, később finom, de még mindig invenciózus, aztán viszont igazi unalmas és gigantomán szupersztár-rock lett és ennek megfelelően grandiózus és hát... elég unalmas.

meg nagyot mondani akaró;az olyan szánalmas volt, amikor bono a színpadról telefonálgatott az elnöknek, meg mittomén. mindegy, ezzel együtt blogger elismeri, hogy vannak, akik szeretik, és konkrétan tudja, hogy él pécsett is legalább egy ember, aki kedveli, de vélhetően többen is vannak. ezzel együtt az kérdés, hogy mi köze a u2-nak pécshez, meg mi köze a határtalan város koncepciójához.

hogy nem lehetne ezt a pénzt hasznosabban elkölteni, frissebb, de olcsóbb zenekarokat hívni, netán a programhoz amúgy is közel álló mediterrán térségből.

mindegy, dohog blogger.

persze, gigantomán és suttyó városvezetéstől mit vár az ember. és azért azt blogger is bevallja, hogy ahhoz képest, hogy a felvezető program a boney m-et tudta produkálni, a u2 még mindig elég megnyugtatónak tűnik.


2 komment

Címkék: ekf u2 boney m pécs2010

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr26462739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tallérossy Zebulon 2008.05.13. 11:15:17

Szívből üdvözölön visszatérésed a Kávéházi Konrádok közé! Legfrissebb bejegyzésedet el fogom olvasni és ha kell izékre szedem!

tallérossy zebulon 2008.05.14. 14:24:47

Elolvastam.
Ha bármi közöd lenne a Pécs nevű, megtévesztően szép és mediterrán jellegű belterjes feudális kultur-zárványhoz fogadd őszinte részvétem.

...egyébként: több potyilikát!
süti beállítások módosítása