bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

azért történnek jó dolgok is...

2009.09.26. 22:09 kfg966

mert az kétségkívül bíztató, hogy megszűnik a napkelte. nem is igazán értette az ember, hogy miként lehet ilyen bptv-re való stúdióbelsővel és egyáltalán ilyen igénytelen műsort készíteni, azt meg nyilván különösen nem, hogy mindez miként került a közszolgálati televízióra...

nem csupán arról van szó, hogy az ember azt gondolná, hogy a közszolgálati televíziónak élen kell járnia például a hírszolgáltatás minőségében és kiegyensúlyozottságában. ezt a nap tv semmilyen értelemben nem volt képes teljesíteni, és nem csupán amiatt, mert a fidesz bojkottálta, a bojkott már csak egyértelműsítette azt, hogy eleve szó sem volt kiegyensúlyozottságról. viszont ha az ember nézte például az össztűz című nevetségesen ostoba részt, amelyben három, felkészületlennél felkészületlenebb és ostobább újságíró faggatott meghívott politikusokat, kényesen, mintegy rettegve óvakodva attól, hogy a felszín alá a legkisebb mértékben benézzenek, akkor egészen elborzadt azon, hogy kikből lehetnek újságírók, és kiknek az írásai alapján kellene tájékozódni.

és hát magának gyárfás tamásnak a szörnyűséges sportinterjúi, a beszélő szavainak kiforgatása, mondatainak félbeszakítása... örül blogger, hogy nem látja többet. viszont blogger még ennél is kevésbé találja érthetőnek, hogy miként tűrhetett meg a közszolgálati televízió egy ennyire silány vizuális kultúrál (egészen pontosan az ebbéli teljes igénytelenségről tanúskodó műsort).

úgyhogy kíváncsian várja blogger, hogy milyen műsorral szórakoztatandja őt ettől fogva a királyi televízió. merthogy mostanában azért azt találja, hogy a legjobb hétköznap reggeli műsor a viasat6-on a san francisco utcáin. ami elég kínos, mert az is igen gyenge.

és egy offtopic bejelentés: blogger igyekszik tehermentesíteni a blogját, és indított egy másik blogot, amelyben a rövidebb-hosszabb kosárlabdás beszámolóit fogja közölni. itt olvasható.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr801409539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Telgárti Zsutai (törölt) 2010.03.07. 13:25:01

Oké, a kosaras posztok másik blogban, de akkor ebben mi lesz?
Miért e nagy csend fél éve?
süti beállítások módosítása