bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

hétvégi horror

2008.01.21. 09:17 kfg966

nem, nem folyt vér, illetve csak kevés. meg szörnyű feszültség sem volt. csak azt tapasztalta meg, hogy egy kiváló hétvégét hogy tudnak beárnyékolni infrastrukturális problémák.

a legelső szembesülés az a bejelentés volt - lakószövetkezeti gondnok osztotta meg vele -, hogy valószínűleg csőtörés van. nem, nem tudja azonnal megnézni, majd hétfő reggel, de valószínűleg ki kell bontani a csempét.

aztán elkezdett interneten számlákat fizetni, akkor jött a második szembesülés: az elmü éves számlaegyeztetője szerint kb. 260e ft-ot kellett volna befizetnie. második szembesülés első alpontja: hogy ő maga volt hülye, nem vette észre, hogy a mérőóra-hitelesítésnél a munkalapra írt mérőóra-állás mintegy 7000 kwh-val kevesebb, mint amivel átvette az órát.

ehhez képest még sikerült vasárnap éjjel az ablakot kitörnie - takarítás közben folyt némi vér.

egyébként viszont jó filmet látott - amerikai gengszter. nem emlékszik, hogy látta-e valaha denzel washingtont rosszfiúként, de jó volt. finom film, nem igaz, amit az index írt róla, nem is nagyon hosszú. illetve, de, az, 157 perc, de nem tűnik lassúnak vagy elnyújtottnak. jól fölépített, jó színészi játékkal. és elég reménytelennek tünteti fel annak a helyzetét, aki hosszútávon akarna a bűnüldözésben hinni. korrupt zsaruk vannak benne rengetegen, akik ugyan lelepleződnek, de ahhoz, hogy ez megtörténjen, kell egy olyan zsaru, aki a talált egymillió dollárt nem teszi el, hanem beszolgáltatja. mivel pedig erősen látszik, hogy ez kivétel, hát ne legyenek illúzióink, hogy a korrupció szokványos és tartósan létező, vagy pedig kivételes és ritkán fennálló eset-e.

egyébiránt némileg elgondolkodott blogger a film kapcsán a drogliberalizációval kapcsolatos nézetein is. de erről tán később.

viszont úgy tűnik, hogy jönni fog üveges, úgy tűnik, hogy a csőtörés kérdése is megoldódófélben van. és láss csodát - nem akarja elkiabálni, de egyelőre úgy tűnik -, hogy az elmünél az ügyintézés is flottul megy: telefonos ügyfélszolgálattal folytatott nagyon konstruktív beszélgetés során sikerült az ügyeket mozgásba hozni. nem számított ennyire kedvező hozzáállásra. egészen megdöbbent és örül.

Szólj hozzá!

Címkék: elmü amerikai gengszter

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr100305434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása