bemutatkozás

politikai önvizsgálat - többnyire. meg ami még eszébe jut.

közéletről, olvasmányokról, egyebekről. olykor személyes megjegyzések is.

a hírszerzőn futott blog folytatása.

váljál tagjává a blog facebook közösségének

utolsó kommentek

  • Kocsor Blokk: Nagy örömmel olvastam. Most már nekem is illene nekivágnom, nem csak tervezgetni. youtu.be/C8C-tp... (2011.07.26. 21:07) szarajevoi anzix
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tényleg kicsit elkanyarodtunk a tárgytól, de lehet, hogy mégsem. Az a kíméletlenség és ag... (2011.03.28. 17:03) trivialitások - 1.
  • kfg966: nem erről beszélek. hanem a fideszről. szerintem az a kapcsolat, amit te mondasz, az méltánytalan ... (2011.03.28. 16:38) trivialitások - 1.
  • Dr. simonmondja.: @kfg966: Tisztánlátás az lenne, ha vallomást tennének és a megrendelőjüket is földobnák némi bizon... (2011.03.28. 15:13) trivialitások - 1.
  • kfg966: szerintem egyrészt igen. másrészt azt gondolom, hogy még ha a debreceni légkör hozzájárult is a te... (2011.03.28. 14:27) trivialitások - 1.
  • Utolsó 20

ritkábban írnak

statisztika

a hivatkozások diszkrét bája

2007.11.04. 11:32 kfg966

nézi az ember időnként a konzervatórium című blogot. persze, fontos egy ilyen tematikájú blog, fontos az ismeretterjesztés. de azért nem lehet nem észrevenni, hogy kissé hullámzó színvonalúak az írások. sőt: olykor velőtrázó butaságok is nyilvánosságot kapnak. hát, istenem. van ez így. gyerekbetegség - a kommunizmusnak is volt olyan.

de azért a mosolyát nem tudja elnyomni, amikor az ajánlott olvasmányokat nézi. jó, a valóság rendben van, bár van annál azért sokkal jobb folyóirat - meg tán frissebb is. a kommentár abszolút kiváló.

de ott látja az ember a múltunkat is. ami szintén tartalmaz kiváló írásokat. de azért mindenfajta megjegyzés és kvalifikáció nélkül odatenni egy konzervatív blogra a politikatörténeti intézet folyóiratát - azét a politikatörténeti intézetét, ami mégiscsak az mszp egyik háttérintézménye, főigazgató: hobo öccse.

és ott ül a tanácsadó testületben a kiváló rainer m. jánoson és romsics ignácon kívül a hajdani főcenzor: agárdi péter. meg krausz tamás. ennek biztos a kiváló elefánt örül különösen.

hát, fiúk, nem tudom.

4 komment

Címkék: politika elefánt konzervatórium múltunk krausz tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://kfgblog.blog.hu/api/trackback/id/tr85217794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shimoda · www.konzervatorium.blog.hu 2007.11.04. 12:40:23

Bizonyos esetekben levesszük a hivatkozásokat, hogyha nagyon gázak, pl. történt ez egy blog esetében is. azonban a múltunk folyóirat több témában is tartalmaz nagyon szép dolgozatokat, dacára annak, hogy kik ülnek ott. Ha a nézőpont v. a századvég kutatásaiból szemezgetnénk, akkor inkább párthűek lennénk a szemedben?

Többek közt a mélységekig átpolitizált közélet kritikájaként is indult a blogunk. És azért mert ott ül a Krausz (aki egy fasz, meg kell hagyni), még lehet pár jó gondolata az újságnak...

Az írások persze változó színvonalúak, dehát, amint láttad 10 körüli szerző van, és még egyik sem gyakorlott író - leszámítva egy-két embert, de az ő írásaikkal nincs is gond.

másrészt pedig én is beleköthetnék a "folyó olvasmányaidba", mert finoman szólva is politikailag inkoherens a válogatásod... :)

kfg966 · http://kfgblog.blog.hu 2007.11.04. 12:47:03

:-) igen, tudom-tudom, a radikális hídfoglaló blog, emlékszem.
nem a párthűség, ami izgat elsősorban, egyébként. sőt, az egyáltalán nem szívügyem.
az szúr szemet kicsit, hogy nagyon kevés dolgot ajánlotok, és azok között ott a múltunk - ami aránytalannak tűnik a számomra, merthogy annál azért vannak jobbak is.
az meg, hogy az én blogomban mi az ajánlat az nyilván kevésbé számít. mégpedig azért, mert nem is gondolom azt, hogy ideologikus blog akarnék lenni, vagy egy meghatározott ideológia, mint téma köré akarnám fölépíteni a blogomat.
és egyébként örülök a blogotoknak, ha nem tartanám fontosnak, hogy legyen ilyen, akkor nem is tettem volna szóvá a múltunkat. meg nem is linkeltelek volna benneteket.
drukkolok nektek, az a helyzet.
kfg

Shimoda · www.konzervatorium.blog.hu 2007.11.04. 14:06:57

Köszönjük szépen, de nézd el nekünk, hogy a periodika ajánló még gyerekcipőben jár, tényleg keveset ajánlunk belőle.

Esetleg ajánlhatsz te is. :)

kfg966 · http://kfgblog.blog.hu 2007.11.04. 15:02:17

bocsánat, ezt a kommentet levélben is megkaptam, s arra már válaszoltam.
úgyhogy akkor levélben tovább.
kfg
süti beállítások módosítása